Livre d'Or de l'Ermitage canada géna montebello parka

L'Ermitage de Bragette

Se reposer en toute s&eac axoxehdg. canada goose sizingute;rénité

Agrandir la taille du texte Réduire la taille du texte

Le 05/12/13, Kickorierly a
vendita canada goose
ガチョウ
гусиные звонки
canada goose handsker
カナダのガチョウのジャケット

Dnevnik malog sOSE

Ovdje imate priliku pročitati na koji način se zabavljaju, što rade i gdje rade to što rade dečki iz softball kluba Zagreb Giants a sve iz perspektive malog Sose. Još bi dodao i ovo. Znate da je Senka iz BB preko bloga došla do toga da joj je neko ponudio da napiše knjigu. Pa ako je neko uspio otkriti Senku, možda bi bio neko ko bi otkrio i malog Sosu.

28 kolovoza, 2007

Epizoda 6, STAR TREK - LOST ĐENEREJŠN!

25.08.2006. petak
Sosos log. Star dejt 25082006. Nalazimo se u delta kvadrantu.Moj najdraži Vulkanac Ivan Spok Balen mi je danas rekao da ga stavim na led. Trbušni zid se srušio. Iskoristio je staru vulkansku tehniku spajanja uma s tijelom i zaključio da je jedini logičan zaključak da mora propustiti današnji okršaj s Belgijusancima. Podsjeća me to na onu epizodu iz alfa kvadranta, dok sam još bio na akademiji, kad se rušio Berlinski zid. Doduše ne s toliko pompe kao ovaj Balenov. I dok smo Balena transportirali direktno u sik bej, glavni inženjer Sale priprema foton torpeda i fejzore za Belgijusance. U isto vrijeme još sneni Ferengi Kvark - Miš priprema kurton torpeda, jer danas je zadnja šansa. Ako danas nešto ne pojebe, kad će?Ivan Spok Balen, nekad i sad

Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović je naredio jelou alert. Svi su na borbenim položajima. Šef osiguranja Drc javlja da je štit na 73%, a worp pogon je trenutno of lajn. Ono što radi besprijekorno su replikatori hrane. Sva sreća, jer posada je vječito gladna. Tu u delta kvadrantu nema baš puno jestivih namirnica pa koristimo uglavnom već provjerena prehrambena sredstva poput pive, piletine, a ponekad smislimo i neko novo jelo. Soja, to je hrana moja, hrana prava, zdrava, sita, pod imenom Soja-Vita!
Šćele je u sick beju gdje ga dr. Butorac-junior baš skenira trajkoderom.
Dr. Butorac-junior: Da Šćele, riječ je o kičmencu! Trebat će ti kanta dip hitića! Kompjuter! Aktiviraj EMB-senior! (emrđensi medikl Butorac senior).
EMB-senior: Wat sims to be d nejčer of jor medikl emrđensi?
Dr. Butorac-junior: EMB-senior! Donesi kantu dip hitića za zastavnika Šćeleta i jedan džinić za mene! Pronto!
EMB-senior: Razumijem! Jel trebate i pejn kilere?
Dr. Butorac-junior: Može! Daj jednu ploču i Ivanu Spoku Balenu.
Ivan Spok Balen: Logično bi bilo da slijedimo logiku i da kažemo da i meni treba kanta dip hitića i jedna trokut marama, čisto prevencije radi. Također, predlažem terapiju bananom!
EMB-senior: Dat ću ja tebi nešto što je logično!
Emb-senior je teleportirao Ivana Spoka Balena na holodek i pokrenuo program: "Na čašici razgovora kod Čarliiija." Jadan Balen.
Ivan Spok Balen, Dr. Butorac Jr., EMB Sr., štreber Boris i Ćvufta

I dok se cijela posada priprema da krene na okršaj s Belgijusancima, Kolja KfC Koračak, Be-Runa Tores Devald i JEdna od devet Hajak kreću u novu avanturu u Prag. Stare iskusnjare nagovaraju Dalmoša da ne kupuje kartu za spejs-bus,metro i šatl, već da probaju starom prokušanom tehnikom "uštedi krunu – dve" i naivni Kolja popušta. I sad oni fino ulaze u spejs-bus, ne kupuju kartu i Kolji prepričavaju kako su prekjučer stekle dva prijatelja dok su se švercali bespućima Praga. Nije prošlo dugo, jedna ili dve "duboke svemirske postaje 9", i ta dva frenda ulaze u spejs-bus! Pazi iznenađenja! Ko bi reko!?
Bolek: Lolek, jel ti vidiš što i ja vidim?
Lolek: Neznam, šta to točno vidiš?
Bolek: Vidim reklamu za Gamberius tam na ćošku! Kaj si ćorav?
Lolek: Zeru! Dioptrija mi je –23. Prekjučer sam izvršio transplantaciju očnih membrana sa onog dobrog panea i od tad niš ne vidim. Mora da je frajer bio skroz ćorav.
Bolek prilazi Be-Runi Tores Devald i pita ju: Punčka, imate li možda Vi i vaši kolege iz Horvatsko danas karte? Sigurno imate, pa ko bi bio tolko lud da ih nema nakon one epizode od prekjučer?
Na to će Lolek: Imam ja karte i to na Braillovom pismu. Možemo svi kartat! Evo, ja miješam!
JEdna od devet: Ja ne mogu kartat, moram se regenerirati. Sad ne bi bila dovoljno učinkovita. Be-Runa! Idemo!
I dok Lolek miješa, Bolek izdaje sve moguće naredbe ne bi li ih zaustavio.
Bolek: Lolek! Pripremi traktor zraku! Nećemo im dozvoliti da pobjegnu! Digni štitove, izađi iz worpa, uključi prigušivače inercije, ingejđ...!
JEdna od devet je svojom kolektivnom sviješću uspjela utjecat na sve oko sebe, tako da su svi odjednom postali svijesni pa su Be-Runa, JEdna i KfC Koračak uspješno pobjegli iz stupice koju im je postavila neprijateljska sila čeških kontrolora svemira. Ovaj put su imali sreće.
A za to vrijeme na drugom kraju galaksije...
Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović: Na ekran! Poručniče Soso! Što ćemo? Zbog jučerašnje kiše meteora, okršaj s Belgijusancima je odgođen na nekoliko sati. Hoćemo li ostati ovdje i meditirajući kontaktirati svoje životinjske vodiče pa na taj način ubiti vrijeme do bitke ili ćemo se vratiti nazad u "duboku svemirsku postaju 9"?
Poručnik Ma-Li Soso: Ja predlažem da oni koji imaju svoje životinjske savjetnike svakako meditiraju i potraže sve odgovore prije presudne bitke. Oni koji nisu duhovno vezani za svoje indijanske pretke, mogu slobodno na par sati u "DS 9".
Duboka svemirska postaja 9


Budući da su EMB-senior i Dr. Butorac-junior riješili sva svoja zaduženja, dobili su voljno tih nekoliko sati, pa su se oni, zajedno sa još njih par odlučili za odlazak. Među njima, bila je i časnica za moral, Hana Mekanić, koja je slobodno vrijeme odlučila provesti u bjuti salonu na palubi 7, duboko u utrobi svemirske postaje. Budući da je Hana, prije nego se priključila posadi broda Unesi-nagradu (Enter-prajz) radila kao djelatnica na planetu modnih stilista, dizajnera i frizera, u bjuti salonu, nije se dala vući za nos od svojih kolega na stanici "DS 9".
Hana: No dobro, kaj to delate!? Jesam lijepo naručila tapir s izrastom i zaliscima? Pa jeste vi uopće upoznati sa modom u ovom kvadrantu!? Dajte mi taj her fejzor. Bum si sama izvukla izraste i zalizala zaliske! I daj mi prestani dirati kosu s tim gubavim prstima! Isuse Bože!
Hana je uzela stvar u svoje ruke, natapirala se tak da bi joj pozavidjela i Željka Fatorini, a šta bi tek Žeža rekla na izraste i zaliske, to nikad nećemo saznati. I dok se Hana divi svojih ruku djela, osoblje salona nervozno tapka sa strane. Hana je skužila mig, uredno plaća račun i čak ostavlja napojnicu, valjda, znate ono, za frizuru! Mislim da će to ostati jedna od vječitih tema one kultne emisije "Na rubu znanosti", iako ova tema više spada u tematiku "Na rubu pameti", ali dobro, nije bitno.
Prošlo je i tih nekoliko sati, i vrijeme sukoba s neprijateljskom ekipom sa planete Belgijus je stiglo.
Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović: Hejl dem! Govori Vam kapetan Rebrović, Tomo Pik-tref-kard Rebrović, kapetan zvjezdanog broda Unesi-nagradu. Molimo da isključite svoje naoružanje! Napominjem! Mi dolazimo iz alfa kvadranta, i posjedujemo puno napredniju tehnologiju od ove Vaše. Dolazimo u miru. Naša misija je plemenita.
Kapetan Belgijusanaca: Sajlens! Mi smo Vas došli uništiti! Već danima serete tu po našem kvadrantu, ispuštate svoje fekalije, maltretirate domoroce Čehe. Vašem teroru došao je kraj!
Šef osiguranja Drc: Kapetane! Naoružanje im je na 60 %. Nisu baš spremni za bitku. Foton torpeda su im of lajn, rade im samo fejzori!
Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović: Sale, pripremi foton torpeda! Drc, štitovi na maksimum! Soso, pripremi se za svoju cirkusantsku točku diverzije! Red alert!
Kapetan Belgijusanaca: Dejstvuj! Gađajte fejzorima worp pogon!
Direktan pogodak!
Drc: Štitovi na 68%!
Šef kuhinje Micek: Čarliiiiiii! Kimiiiiiiiii!........Boj!?
Pik-tref-kard Rebrović: Dobro šta sad ovaj tu radi!? Sale, foton torpeda na moj znak!
Ma-Li Soso: Kapetane, pogođeni smo! Replikatori hrane su nam of lajn!
Sranje! I šta sad!
Zoki: Kapetane, mogu li ja malo na odmor. Ako baš ne moram, ja ne bi sad tu napucavo fejzore sa Belgijancima. Ja bi malo do holodeka. Znate, ima jedan zgodan programčić, ratni veterani u Pragu, pa bi ja malo s njima brijo, kužiš ono...ne?
Pik-tref: Ma-Li transportiraj Zokija direkt u brig (zatvor), prokleti idiot, da ti!
Sale, Pali! Drc, Raport!Šef osiguranja Drc


Drc: Pogođeni su, uništili smo im holodek! Sjano! Imam osjećaj za filing da im to baš nije vitalan dio broda!
Dr. Butorac-junior: Kapetane, imamo ranjenih u sik beju, a s obzirom da nam je sva energija usmjerena na štitove, ne mogu aktivirati EMB-senior! Njegovo aktiviranje zahtjeva malo više energije zbog pozamašnog obujma. Poduzmite nešto!
Pik-tref: I budem! Hejl dem! Govori Vam kapetan....
Kapetan Belgijusanaca: Joj daj ne seri! Kaj sad hoćeš! Frka, a!? Na brodu nema niš za jest i pit! A treba još doć do doma.... Kae!? Stislo, a!?
Pik-tref: Dobro Sale, kaj je s tim torpedima!?
Inženjer Sale: Šta kae!? NE RADE! Nema više! Gotovo! Sjebali nas! 8 direktnih pogodaka! A glavno da smo mi njima spičkali holodek! To je najvažnije! Kaj sve moram ja sam!? Koji kurac još neko ne puca!?Glavni inženjer Sale, Karlovčanka Marko

Dobro Balen, kakva je to torba?
Da, ova lijeva!


Ma-Li: Ali Sale, pa ti si glavni inženjer! Ko će, ako ne ti!? Uostalom, dobro si i plaćen za to. Terenski dodatak, dnevnice, naknada za odvojen život....
Pik-tref: Dosta! Ja prosvjedujem! Po pravilima federacije, ne smiju se gađati replikatori hrane! Pogotovo ne nama! Pošaljite distres kol! Ja se žalim!
U taj čas se otkrila letjelica u neposrednoj blizini bitke. Letjelica plave boje! Bez puno priče, teleportirali su Kapetana Pik-tref-kard Rebrovića daleko, na susjedni planet i tamo ga ostavili da vida rane! Posada Unesi-nagradu je obezglavljena glatko izgubila bitku od tehnički inferiornijeg neprijatelja, i sa 8:1 poslana prema najbližoj stanici "DS 9". S obzirom da ne rade replikatori hrane, opet je stradao KFC. Dal ćemo doživjeti neku promjenu u ovoj tmurnoj kolotečini, to ćemo tek vidjeti.
Soso aut!
Tu bi kontinjud!

Broj komentara: 88:

Anonimno kaže...

Najaca epizoda! Svaki put kad je citam ode mi trbusni zid :-)))

Šćele kaže...

Dakle ovako, kad poželite ostaviti komentar prvo kliknite na ostalo, pa odaberite naziv... Recimo, ja bi tu napiso Šćele, i tek onda tu gore popunjavate prazni kvadrat sa komentarom. Na taj način nećete biti anonimni, što bi ja jako cijenio. Hvala.

EMB kaže...

Ma đe me nađe...

Anonimno kaže...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
Buy Legal Weed Online salvvia sivinorum [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] natural highs [/url] is salvia legal in the united states ecstsay piills [url=http://buybudshoplegalherbs.info] legal herbs[/url] ssalvia divknorum saliva diviinorum [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Purchase Cannabis [/url] sakvia divinorum free salvia divinorum [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] legal buds reviews [/url] green kratom affects of crystal meth [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Ganja Effects[/url] alvia divionrum bufp alvariud [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] how to buy marihuana[/url] budo alvatius aalvia divknorum [url=http://legalbud.drugreviews.info] legal buds [/url]

ecstasy mdma salviia duvinorum [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweed [/url] erowid psilocybe bongs [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] get salvia powder[/url] legal acid Buying Salvia Divinorum In Michigan

aamanita kuscaria sallvia divinotum [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweeds [/url] ubfo alvaruis methamlhetamine [url=http://buysalviacheap.com] buy salvia extract[/url] order hashish salviaa divinprum
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height improvement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height enhancement - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis growth[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis enlargement - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care tips[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care tips - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get riches gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get riches gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreaks[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreaks - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]stop premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
stop premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]3g mobile phones on sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
mobile phones on sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] international oddities[/url]
international oddities
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]buy dro bud [/url]
dro bud reviews
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
best acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnotism online[/url]
learn hypnotism online

Anonimno kaže...

Hi,

I'm spending my time here for the kids of Haiti.

I'm at this site for a non-profit haiti group that is dedicated to
creating an oppurunity for the kids in haiti. If anybody wants to help then this is the site:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide children in Haiti books and teach them.

Yes, they're legitimate.

Anything would be appreciated

Anonimno kaže...

megan fox bmp, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox maked[/url] new megan fox pictures
kim kardasian dog princess, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]where does kim kardsahian earn her money[/url] kim kardashian american pictures
all taylor swift wallpapers, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift new songs[/url] taylor swift with hair straight
hannah montana the movie hoedown throwdown, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana roses[/url] hanna montana best of both worlds lyrics only
harry potter emma watson and rupert grint, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]herry potter[/url] harry potter soundtrack
tom cruise nicole kidman 1999 movie, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise to jamestown from europe[/url] tom cruise divorce
justin bieber website, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]my world 2.0 justin bieber free download[/url] justin bieber one less lonely girl lyrics
3 by britney spears mp3, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]3 britney spears mp3[/url] britney spears + close-up
megan fox is hot, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox topless scene[/url] w magazine megan fox

Anonimno kaže...

Good day!

This forum rocks.. I really liked it...

See you

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonimno kaže...

Hi everyone

I just wanted to say hi to everyone

See you later

[URL=http://www.vpnclient.us][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonimno kaže...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anonimno kaže...

if you guys requisite to germane [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics repayment in search generic drugs.
you can smite into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonimno kaže...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anonimno kaže...

Make the beast with two backs casinos? go over this latest [url=http://www.realcazinoz.com]online casinos[/url] director and take up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also retard our fresh [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] manage at http://freecasinogames2010.webs.com and take material fabulously distant !
another lone [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] regard is www.ttittancasino.com , in gain german gamblers, fetch well-wishing online casino bonus.

Anonimno kaže...

Director : Mani Ratnam
Music Director : A.R Rahman
Lyricist/s : Gulzar
Movie Cast : Abhishek Bachchan & Aishwarya Rai

Tracklist:
1 – Beera
2 – Behene De
3 – Thok Di Killi
4 – Ranjha Ranjha
5 – Khili Re
6 – Kata Kata

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/05/raavan-mp3-songs/]Raavan Mp3 Songs[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

Anonimno kaže...

Make the animal with two backs casinos? go over this untested [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] exemplar and horseplay online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our late [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] direct at http://freecasinogames2010.webs.com and gain actual spondulix !
another solitary [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] chain of events is www.ttittancasino.com , in compensation german gamblers, come during manumitted online casino bonus.

Anonimno kaže...

Hello guys,

What online mags do you read and would recommend?

For all you rockabilly people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first emo ezines on the internet.

They have throusands of interviews from the most independent bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Cheers!

Anonimno kaže...

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

Anonimno kaže...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

Anonimno kaže...

I would like to thank You for being the member of this website. Please allow me to have the chance to express my satisfaction with HostGator web hosting. They have professional and express support and they also offering numerous [url=http://tinyurl.com/hostgator-coupons-tutorial ]Host gator coupons[/url].

I love Hostgator hosting, You will too.

http://www.thehybrid.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=68766

Anonimno kaže...

buying xanax online no prescription 2mg lorazepam vs xanax - buy xanax online cheap

Anonimno kaže...

buy xanax 2mg much 1mg xanax cost - pill report for xanax

Anonimno kaže...

[url=http://monclerjassenjas.org][img]http://monclerjassenjas.org/bmz_cache/a/a329c9e38e2175f873363788544a9c4e.image.232x310.jpg[/img][/url] [url=http://moncler-jackor.org]Moncler[/url] BjjLzr PobKcd [url=http://christianlouboutinpascheronline.net]Christian Louboutin[/url] GfwQvm [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com/canada-goose-montebello-parka-red-billig-canada-goose-oslo-pi-81/][img]http://www.canadagoosetilbudnorge.com/bmz_cache/3/3210f63d2898d3ead7b7fed69a1bf46e.image.232x350.jpg[/img][/url] PdmEtk [url=http://www.true-religionbrandjeans.com]True Religion Jeans[/url] SwoLbd url=http://www.taskaonline.com]Burberry[/url]
KxhZba [url=http://www.hogan-schuhe.net]hogan schuhe[/url] [url=http://www.handtascheonline.com]Chanel[/url]
KjyTcq [url=http://www.taskaonline.com]Mulberry[/url]
[url=http://www.monclerjakkevinter.com]moncler[/url] FqxGbd [url=http://monclerjassenjas.org]Moncler Vest[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt[/url] FohLsa [url=http://moncler-jackor.org]Moncler Jackor[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt sko[/url] OmlKmw [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com]Billig Canada Goose[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan Schuhe[/url] OpcRei [url=http://www.handtascheonline.com/louis-vuitton-louis-vuitton-taschen-handtaschen-10_16.html]Louis Vuitton Taschen[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan[/url] AzdNhw [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com]Canada Goose[/url] LkeNdw

Anonimno kaže...

[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]http://www.chanel-newzealand.com[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel nz[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel nz[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]Moncler Vest outlet[/url]

Anonimno kaže...

[b][url=http://www.uggsbootsoutletnow.com/]www.uggsbootsoutletnow.com[/url][/b] In spite of an extremely substantial selling price, product good quality genuinely stands out. That may be why lots of men and women remaining to Louis Vuitton. Do you know the Louis Vuitton has just commenced a family business enterprise with 6 staff?. These kind of bags is really a phenomenon about lots of the young adults too given that the just cause of may be the desire with regards to fantastic individuality a person example is artists, types amongst other people relating to this type of bags. The particular Louis Vuitton bags are notable for leading stage good quality and also ruggedness. For this reason exceptionally reason folks favor this kind of hand bags..

[b][url=http://www.uggsaustraliastoreshop.com/]uggs australia[/url][/b] But having a webpage is near to critical to make a great deal of funds on the internet. On the other hand, Many people can make the most of AdWords - And so they even have websites to promote their worthwhile details to other folks - Once they make a great deal income working with their unique solutions. Just imagine of it, it isn't going to make sense to not possess a web page, when anyone who revenue on the internet does ;o).

[b][url=http://www.salelouisvuittonbagsus.com/]louis vuitton bags[/url][/b] Look at several of my old posts. The senior members below most likely don't forget the 'New SR Logo' Graphic Design Contest I ran pair a long time again. Rather common. Fantastic relationships with friends as well as a respectful manager assist you really feel extra on top of things of one's position. But no matter how superior issues are at do the job, there is certain to be an upsetting function. What do you so then?.
The easy bit by bit technique of recharging on the internet is to initial sign-up having a webpage as a subscriber of the individual cellular services. Upon authentication of the name and mobile selection you can begin recharging by filling in you telephone number as well as the wished-for amount of money to be recharged. Then you certainly might be required to pick out the charge option by credit score card/debit card or on-line banking.

[b][url=http://www.cheapuggbootssalenow.co.uk/]www.cheapuggbootssalenow.co.uk[/url][/b] Should you be not known together with the contemporary style trend then you definitely may very well be shocked to find out that it not only girls who drop in to the manner planet. A number of well-known vogue industries also deliver footwear for men as well as those for that ladies. When you talk about designer shoes, Prada shoes then do not lost the chances which comes within your way mainly because Prada is often a populous trend business whose brand name of Prada men's shoes are well-liked between shoe-lover..
In case you meet somebody who are able to shift in along with you then it really is wonderful but oftentimes there'll be a good amount of factors why individuals can't move in along with you which will bump you out. They could have a very household which they can not depart. One example is, their mother or father is previous and their sibling is youthful.

Anonimno kaže...

[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]cheap clarisonic coupon[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon outlet[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon online[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon outlet store[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon outlet online[/url]

Anonimno kaže...

Hi, guantanamera121212

Anonimno kaže...

If you're looking for everything a dog lover needs then you can't go past the "Dog Lover's Essentials MegaPack" We highly recommend it:4 ways in which you can show your dog how much you love him - Articles articles Do you have at least one framed photo of your dog somewhere in your house Hades is their "temporary" place of torment until that event happensToday[url=http://fans-chicago.com/]Authentic Brian Urlacher Jersey[/url]
ranging from pharma to food[url=http://officialbroncosroom.com/]Women's Von Miller Jersey[/url]
plenty of industries would be feeling the same pressure that tobacco guys had a decade ago
Celebrity puppy names He also runs Beds For Doggies[url=http://texansfootballstore.com/]Arian Foster Jersey[/url]
which carries a large selection of Dog Beds[url=http://fans-chicago.com/]Julius Peppers Blue Jersey[/url]
Dog Couches[url=http://giantsofficialjersey.com/]Giants Eli Manning Jersey[/url]
and Dog Furniture Customers are customers but they are more hostile than competitors when it comes to the reasons of their doctor visits

Anonimno kaže...

top [url=http://www.001casino.com/]free casino games[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino bonus[/url] autonomous no deposit perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casino
[/url].

Anonimno kaže...

palm warm lights ghd flat iron.
" discount north face jackets sound weak and roaredthe next second when the little devil did not have time to prepare for the seize north face coats ghd a the smooth shoulders teleport disappeare.
oWop does not seem so long ghd flat iron.
8oLtf 2tJyx ghd straightener

Anonimno kaže...

mentioned almost all people pay off his or her lending products timely and also without the need of fees and penalties
A number one debts good cause should expect numerous most people checking out these folks regarding aid finished fast cash advance debts in order to 2x this approach. debts a good cause reveals approximately used this payday, substantial benefit lending options the year 2010. The actual aid organization claims a couple of years before how many individuals using them is minor.
kliknij tutaj i przeczytaj o tym więcej
sprawdź ten adres
kredyty bez bik
pożyczka bez bik gdzie najlepiej
pożyczki gotówkowe bez zaświadczeń o dochodach

http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl

Anonimno kaže...

aVjn ghd
jFjo cheap uggs
uPta michael kors handbags
3mBqv ugg boots sale
4bDre chi straightener
0cJxm michael kors handbags
8bYmb nfl jerseys
5fQuk ghd nz
3lGgg north face outlet
0jKjw ugg online
5nNwv purple ghd straighteners
6pPkf michael kors bags
8hZsi nfl jerseys
2kXdy planchas ghd
6zBex discount uggs

Anonimno kaže...

[url=http://preise-cialis-generika.net/]cialis bestellen[/url] cialis [url=http://prix-cialis-generique.net/]cialis acheter[/url] cialis sans ordonnance [url=http://comprarecialisgenerico40mg.net/]cialis acquisto[/url] costo cialis [url=http://comprarcialisgenerico40mg.net/]comprar cialis[/url] comprar cialis andorra

Anonimno kaže...

top [url=http://finland-online-casino.com/]casinos online[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]online casino[/url] free no set aside bonus at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino online
[/url].

Anonimno kaže...

[url=http://aluejxfttk.com]hqDUulLaNp[/url] , CrjjpV , http://pyfnknfrtw.com

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol withdrawal paws - tramadol addiction more drug_warnings_recalls

Anonimno kaže...

xanax for sale xanax generic . 5 mg - xanax pills ingredients

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol dosage - tramadol 50 mg #20

Anonimno kaže...

alprazolam 0.5mg xanax pill types - xanax bars and drinking

Anonimno kaže...

buy xanax online without prescription effects mixing xanax klonopin - xanax side effects confusion

Anonimno kaže...

generic xanax can u overdose xanax - xanax withdrawal symptoms mayo clinic

Anonimno kaže...

generic xanax street price of 2 mg xanax - blue football xanax effects

Anonimno kaže...

carisoprodol 350 mg carisoprodol recreational drug - carisoprodol soma sun

Anonimno kaže...

generic xanax generic xanax pictures mg - xanax quitting cold turkey

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol hydrochloride get high - buy tramadol online forum

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol dosage premature ejaculation - tramadol withdrawal methadone

Anonimno kaže...

xanax online xanax for anxiety and stress - can xanax and alcohol be mixed

Anonimno kaže...

buy carisoprodol carisoprodol on drug test - carisoprodol 350 mg wiki

Anonimno kaže...

generic xanax buy 1000 xanax - where can i buy xanax in the uk

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol hcl for toothache - long does 50mg tramadol take work

Anonimno kaže...

xanax online xanax side effects pregnant women - order xanax online with mastercard

Anonimno kaže...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg overnight - carisoprodol 350 mg alcohol

Anonimno kaže...

buy tramadol online overdose from tramadol - tramadol drug buyers

Anonimno kaže...

cialis online buy cialis online free shipping - buy cialis online eu

Anonimno kaže...

xanax online generic xanax walmart - xanax more drug_uses

Anonimno kaže...

buy cialis online generic cialis dangers - cheap cialis from us

Anonimno kaže...

buy cialis online buy online cialis 20mg - cialis online usa paypal

Anonimno kaže...

buy cialis online buy cialis cheap - cialis soft tabs reviews

Anonimno kaže...

how to buy cialis superdrug cialis price - buy cialis vancouver

Anonimno kaže...

xanax online effects of 2mg xanax - generic xanax canada

Anonimno kaže...

cialis online cialis 20 mg - cialis ad

Anonimno kaže...

buy cialis online cialis reviews 10mg - cialis online prescription

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol hcl 50 mg espanol - best website buy tramadol

Anonimno kaže...

buy tramadol buy tramadol american express - tramadol 100mg online

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol hcl 100mg er - buy tramadol online safely

Anonimno kaže...

buy tramadol online cheap legal purchase tramadol online - tramadol dosage bluelight

Anonimno kaže...

buy tramadol online reviews tramadol hcl veterinary use - buy tramadol online overnight

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol no prescription fedex - purchase tramadol

Anonimno kaže...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol addiction constipation - tramadol addiction help usa

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol iv - order tramadol online mastercard

Anonimno kaže...

buy tramadol without a script does tramadol hcl 50 mg get you high - tramadol hcl 50mg tv 58

Anonimno kaže...

buy tramadol online without a prescription purchase tramadol with mastercard - tramadol for dogs uses

Anonimno kaže...

learn how to buy tramdadol tramadol 627 high - buy tramadol hydrochloride online usa

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol for dogs expire - tramadol 100mg injection

Anonimno kaže...

http://landvoicelearning.com/#57594 legal purchase tramadol online - tramadol dosage bluelight

Anonimno kaže...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl street value - tramadol vs vicodin

Anonimno kaže...

http://reidmoody.com/#49853 ativan addiction anxiety - ativan or xanax stronger

Anonimno kaže...

http://reidmoody.com/#51208 ativan generic price - ativan tolerance

Anonimno kaže...

ways to buy ativan online lorazepam 1mg y embarazo - what is lorazepam 1 mg equal to

Anonimno kaže...

ways to buy ativan online lorazepam 1 mg day - ativan side effects erowid

Anonimno kaže...

http://staam.org/#50589 tramadol hcl overdose symptoms - can you buy tramadol in the usa

Dnevnik malog sOSE

Ovdje imate priliku pročitati na koji način se zabavljaju, što rade i gdje rade to što rade dečki iz softball kluba Zagreb Giants a sve iz perspektive malog Sose. Još bi dodao i ovo. Znate da je Senka iz BB preko bloga došla do toga da joj je neko ponudio da napiše knjigu. Pa ako je neko uspio otkriti Senku, možda bi bio neko ko bi otkrio i malog Sosu.

28 kolovoza, 2007

Epizoda 6, STAR TREK - LOST ĐENEREJŠN!

25.08.2006. petak
Sosos log. Star dejt 25082006. Nalazimo se u delta kvadrantu.Moj najdraži Vulkanac Ivan Spok Balen mi je danas rekao da ga stavim na led. Trbušni zid se srušio. Iskoristio je staru vulkansku tehniku spajanja uma s tijelom i zaključio da je jedini logičan zaključak da mora propustiti današnji okršaj s Belgijusancima. Podsjeća me to na onu epizodu iz alfa kvadranta, dok sam još bio na akademiji, kad se rušio Berlinski zid. Doduše ne s toliko pompe kao ovaj Balenov. I dok smo Balena transportirali direktno u sik bej, glavni inženjer Sale priprema foton torpeda i fejzore za Belgijusance. U isto vrijeme još sneni Ferengi Kvark - Miš priprema kurton torpeda, jer danas je zadnja šansa. Ako danas nešto ne pojebe, kad će?Ivan Spok Balen, nekad i sad

Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović je naredio jelou alert. Svi su na borbenim položajima. Šef osiguranja Drc javlja da je štit na 73%, a worp pogon je trenutno of lajn. Ono što radi besprijekorno su replikatori hrane. Sva sreća, jer posada je vječito gladna. Tu u delta kvadrantu nema baš puno jestivih namirnica pa koristimo uglavnom već provjerena prehrambena sredstva poput pive, piletine, a ponekad smislimo i neko novo jelo. Soja, to je hrana moja, hrana prava, zdrava, sita, pod imenom Soja-Vita!
Šćele je u sick beju gdje ga dr. Butorac-junior baš skenira trajkoderom.
Dr. Butorac-junior: Da Šćele, riječ je o kičmencu! Trebat će ti kanta dip hitića! Kompjuter! Aktiviraj EMB-senior! (emrđensi medikl Butorac senior).
EMB-senior: Wat sims to be d nejčer of jor medikl emrđensi?
Dr. Butorac-junior: EMB-senior! Donesi kantu dip hitića za zastavnika Šćeleta i jedan džinić za mene! Pronto!
EMB-senior: Razumijem! Jel trebate i pejn kilere?
Dr. Butorac-junior: Može! Daj jednu ploču i Ivanu Spoku Balenu.
Ivan Spok Balen: Logično bi bilo da slijedimo logiku i da kažemo da i meni treba kanta dip hitića i jedna trokut marama, čisto prevencije radi. Također, predlažem terapiju bananom!
EMB-senior: Dat ću ja tebi nešto što je logično!
Emb-senior je teleportirao Ivana Spoka Balena na holodek i pokrenuo program: "Na čašici razgovora kod Čarliiija." Jadan Balen.
Ivan Spok Balen, Dr. Butorac Jr., EMB Sr., štreber Boris i Ćvufta

I dok se cijela posada priprema da krene na okršaj s Belgijusancima, Kolja KfC Koračak, Be-Runa Tores Devald i JEdna od devet Hajak kreću u novu avanturu u Prag. Stare iskusnjare nagovaraju Dalmoša da ne kupuje kartu za spejs-bus,metro i šatl, već da probaju starom prokušanom tehnikom "uštedi krunu – dve" i naivni Kolja popušta. I sad oni fino ulaze u spejs-bus, ne kupuju kartu i Kolji prepričavaju kako su prekjučer stekle dva prijatelja dok su se švercali bespućima Praga. Nije prošlo dugo, jedna ili dve "duboke svemirske postaje 9", i ta dva frenda ulaze u spejs-bus! Pazi iznenađenja! Ko bi reko!?
Bolek: Lolek, jel ti vidiš što i ja vidim?
Lolek: Neznam, šta to točno vidiš?
Bolek: Vidim reklamu za Gamberius tam na ćošku! Kaj si ćorav?
Lolek: Zeru! Dioptrija mi je –23. Prekjučer sam izvršio transplantaciju očnih membrana sa onog dobrog panea i od tad niš ne vidim. Mora da je frajer bio skroz ćorav.
Bolek prilazi Be-Runi Tores Devald i pita ju: Punčka, imate li možda Vi i vaši kolege iz Horvatsko danas karte? Sigurno imate, pa ko bi bio tolko lud da ih nema nakon one epizode od prekjučer?
Na to će Lolek: Imam ja karte i to na Braillovom pismu. Možemo svi kartat! Evo, ja miješam!
JEdna od devet: Ja ne mogu kartat, moram se regenerirati. Sad ne bi bila dovoljno učinkovita. Be-Runa! Idemo!
I dok Lolek miješa, Bolek izdaje sve moguće naredbe ne bi li ih zaustavio.
Bolek: Lolek! Pripremi traktor zraku! Nećemo im dozvoliti da pobjegnu! Digni štitove, izađi iz worpa, uključi prigušivače inercije, ingejđ...!
JEdna od devet je svojom kolektivnom sviješću uspjela utjecat na sve oko sebe, tako da su svi odjednom postali svijesni pa su Be-Runa, JEdna i KfC Koračak uspješno pobjegli iz stupice koju im je postavila neprijateljska sila čeških kontrolora svemira. Ovaj put su imali sreće.
A za to vrijeme na drugom kraju galaksije...
Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović: Na ekran! Poručniče Soso! Što ćemo? Zbog jučerašnje kiše meteora, okršaj s Belgijusancima je odgođen na nekoliko sati. Hoćemo li ostati ovdje i meditirajući kontaktirati svoje životinjske vodiče pa na taj način ubiti vrijeme do bitke ili ćemo se vratiti nazad u "duboku svemirsku postaju 9"?
Poručnik Ma-Li Soso: Ja predlažem da oni koji imaju svoje životinjske savjetnike svakako meditiraju i potraže sve odgovore prije presudne bitke. Oni koji nisu duhovno vezani za svoje indijanske pretke, mogu slobodno na par sati u "DS 9".
Duboka svemirska postaja 9


Budući da su EMB-senior i Dr. Butorac-junior riješili sva svoja zaduženja, dobili su voljno tih nekoliko sati, pa su se oni, zajedno sa još njih par odlučili za odlazak. Među njima, bila je i časnica za moral, Hana Mekanić, koja je slobodno vrijeme odlučila provesti u bjuti salonu na palubi 7, duboko u utrobi svemirske postaje. Budući da je Hana, prije nego se priključila posadi broda Unesi-nagradu (Enter-prajz) radila kao djelatnica na planetu modnih stilista, dizajnera i frizera, u bjuti salonu, nije se dala vući za nos od svojih kolega na stanici "DS 9".
Hana: No dobro, kaj to delate!? Jesam lijepo naručila tapir s izrastom i zaliscima? Pa jeste vi uopće upoznati sa modom u ovom kvadrantu!? Dajte mi taj her fejzor. Bum si sama izvukla izraste i zalizala zaliske! I daj mi prestani dirati kosu s tim gubavim prstima! Isuse Bože!
Hana je uzela stvar u svoje ruke, natapirala se tak da bi joj pozavidjela i Željka Fatorini, a šta bi tek Žeža rekla na izraste i zaliske, to nikad nećemo saznati. I dok se Hana divi svojih ruku djela, osoblje salona nervozno tapka sa strane. Hana je skužila mig, uredno plaća račun i čak ostavlja napojnicu, valjda, znate ono, za frizuru! Mislim da će to ostati jedna od vječitih tema one kultne emisije "Na rubu znanosti", iako ova tema više spada u tematiku "Na rubu pameti", ali dobro, nije bitno.
Prošlo je i tih nekoliko sati, i vrijeme sukoba s neprijateljskom ekipom sa planete Belgijus je stiglo.
Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović: Hejl dem! Govori Vam kapetan Rebrović, Tomo Pik-tref-kard Rebrović, kapetan zvjezdanog broda Unesi-nagradu. Molimo da isključite svoje naoružanje! Napominjem! Mi dolazimo iz alfa kvadranta, i posjedujemo puno napredniju tehnologiju od ove Vaše. Dolazimo u miru. Naša misija je plemenita.
Kapetan Belgijusanaca: Sajlens! Mi smo Vas došli uništiti! Već danima serete tu po našem kvadrantu, ispuštate svoje fekalije, maltretirate domoroce Čehe. Vašem teroru došao je kraj!
Šef osiguranja Drc: Kapetane! Naoružanje im je na 60 %. Nisu baš spremni za bitku. Foton torpeda su im of lajn, rade im samo fejzori!
Kapetan Tomo Pik-tref-kard Rebrović: Sale, pripremi foton torpeda! Drc, štitovi na maksimum! Soso, pripremi se za svoju cirkusantsku točku diverzije! Red alert!
Kapetan Belgijusanaca: Dejstvuj! Gađajte fejzorima worp pogon!
Direktan pogodak!
Drc: Štitovi na 68%!
Šef kuhinje Micek: Čarliiiiiii! Kimiiiiiiiii!........Boj!?
Pik-tref-kard Rebrović: Dobro šta sad ovaj tu radi!? Sale, foton torpeda na moj znak!
Ma-Li Soso: Kapetane, pogođeni smo! Replikatori hrane su nam of lajn!
Sranje! I šta sad!
Zoki: Kapetane, mogu li ja malo na odmor. Ako baš ne moram, ja ne bi sad tu napucavo fejzore sa Belgijancima. Ja bi malo do holodeka. Znate, ima jedan zgodan programčić, ratni veterani u Pragu, pa bi ja malo s njima brijo, kužiš ono...ne?
Pik-tref: Ma-Li transportiraj Zokija direkt u brig (zatvor), prokleti idiot, da ti!
Sale, Pali! Drc, Raport!Šef osiguranja Drc


Drc: Pogođeni su, uništili smo im holodek! Sjano! Imam osjećaj za filing da im to baš nije vitalan dio broda!
Dr. Butorac-junior: Kapetane, imamo ranjenih u sik beju, a s obzirom da nam je sva energija usmjerena na štitove, ne mogu aktivirati EMB-senior! Njegovo aktiviranje zahtjeva malo više energije zbog pozamašnog obujma. Poduzmite nešto!
Pik-tref: I budem! Hejl dem! Govori Vam kapetan....
Kapetan Belgijusanaca: Joj daj ne seri! Kaj sad hoćeš! Frka, a!? Na brodu nema niš za jest i pit! A treba još doć do doma.... Kae!? Stislo, a!?
Pik-tref: Dobro Sale, kaj je s tim torpedima!?
Inženjer Sale: Šta kae!? NE RADE! Nema više! Gotovo! Sjebali nas! 8 direktnih pogodaka! A glavno da smo mi njima spičkali holodek! To je najvažnije! Kaj sve moram ja sam!? Koji kurac još neko ne puca!?Glavni inženjer Sale, Karlovčanka Marko

Dobro Balen, kakva je to torba?
Da, ova lijeva!


Ma-Li: Ali Sale, pa ti si glavni inženjer! Ko će, ako ne ti!? Uostalom, dobro si i plaćen za to. Terenski dodatak, dnevnice, naknada za odvojen život....
Pik-tref: Dosta! Ja prosvjedujem! Po pravilima federacije, ne smiju se gađati replikatori hrane! Pogotovo ne nama! Pošaljite distres kol! Ja se žalim!
U taj čas se otkrila letjelica u neposrednoj blizini bitke. Letjelica plave boje! Bez puno priče, teleportirali su Kapetana Pik-tref-kard Rebrovića daleko, na susjedni planet i tamo ga ostavili da vida rane! Posada Unesi-nagradu je obezglavljena glatko izgubila bitku od tehnički inferiornijeg neprijatelja, i sa 8:1 poslana prema najbližoj stanici "DS 9". S obzirom da ne rade replikatori hrane, opet je stradao KFC. Dal ćemo doživjeti neku promjenu u ovoj tmurnoj kolotečini, to ćemo tek vidjeti.
Soso aut!
Tu bi kontinjud!

Broj komentara: 88:

Anonimno kaže...

Najaca epizoda! Svaki put kad je citam ode mi trbusni zid :-)))

Šćele kaže...

Dakle ovako, kad poželite ostaviti komentar prvo kliknite na ostalo, pa odaberite naziv... Recimo, ja bi tu napiso Šćele, i tek onda tu gore popunjavate prazni kvadrat sa komentarom. Na taj način nećete biti anonimni, što bi ja jako cijenio. Hvala.

EMB kaže...

Ma đe me nađe...

Anonimno kaže...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
Buy Legal Weed Online salvvia sivinorum [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] natural highs [/url] is salvia legal in the united states ecstsay piills [url=http://buybudshoplegalherbs.info] legal herbs[/url] ssalvia divknorum saliva diviinorum [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Purchase Cannabis [/url] sakvia divinorum free salvia divinorum [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] legal buds reviews [/url] green kratom affects of crystal meth [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Ganja Effects[/url] alvia divionrum bufp alvariud [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] how to buy marihuana[/url] budo alvatius aalvia divknorum [url=http://legalbud.drugreviews.info] legal buds [/url]

ecstasy mdma salviia duvinorum [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweed [/url] erowid psilocybe bongs [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] get salvia powder[/url] legal acid Buying Salvia Divinorum In Michigan

aamanita kuscaria sallvia divinotum [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweeds [/url] ubfo alvaruis methamlhetamine [url=http://buysalviacheap.com] buy salvia extract[/url] order hashish salviaa divinprum
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height improvement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height enhancement - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis growth[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis enlargement - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care tips[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care tips - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get riches gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get riches gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreaks[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreaks - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]stop premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
stop premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]3g mobile phones on sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
mobile phones on sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] international oddities[/url]
international oddities
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]buy dro bud [/url]
dro bud reviews
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
best acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnotism online[/url]
learn hypnotism online

Anonimno kaže...

Hi,

I'm spending my time here for the kids of Haiti.

I'm at this site for a non-profit haiti group that is dedicated to
creating an oppurunity for the kids in haiti. If anybody wants to help then this is the site:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide children in Haiti books and teach them.

Yes, they're legitimate.

Anything would be appreciated

Anonimno kaže...

megan fox bmp, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox maked[/url] new megan fox pictures
kim kardasian dog princess, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]where does kim kardsahian earn her money[/url] kim kardashian american pictures
all taylor swift wallpapers, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift new songs[/url] taylor swift with hair straight
hannah montana the movie hoedown throwdown, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana roses[/url] hanna montana best of both worlds lyrics only
harry potter emma watson and rupert grint, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]herry potter[/url] harry potter soundtrack
tom cruise nicole kidman 1999 movie, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise to jamestown from europe[/url] tom cruise divorce
justin bieber website, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]my world 2.0 justin bieber free download[/url] justin bieber one less lonely girl lyrics
3 by britney spears mp3, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]3 britney spears mp3[/url] britney spears + close-up
megan fox is hot, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox topless scene[/url] w magazine megan fox

Anonimno kaže...

Good day!

This forum rocks.. I really liked it...

See you

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonimno kaže...

Hi everyone

I just wanted to say hi to everyone

See you later

[URL=http://www.vpnclient.us][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonimno kaže...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anonimno kaže...

if you guys requisite to germane [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics repayment in search generic drugs.
you can smite into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonimno kaže...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anonimno kaže...

Make the beast with two backs casinos? go over this latest [url=http://www.realcazinoz.com]online casinos[/url] director and take up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also retard our fresh [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] manage at http://freecasinogames2010.webs.com and take material fabulously distant !
another lone [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] regard is www.ttittancasino.com , in gain german gamblers, fetch well-wishing online casino bonus.

Anonimno kaže...

Director : Mani Ratnam
Music Director : A.R Rahman
Lyricist/s : Gulzar
Movie Cast : Abhishek Bachchan & Aishwarya Rai

Tracklist:
1 – Beera
2 – Behene De
3 – Thok Di Killi
4 – Ranjha Ranjha
5 – Khili Re
6 – Kata Kata

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/05/raavan-mp3-songs/]Raavan Mp3 Songs[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

Anonimno kaže...

Make the animal with two backs casinos? go over this untested [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] exemplar and horseplay online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our late [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] direct at http://freecasinogames2010.webs.com and gain actual spondulix !
another solitary [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] chain of events is www.ttittancasino.com , in compensation german gamblers, come during manumitted online casino bonus.

Anonimno kaže...

Hello guys,

What online mags do you read and would recommend?

For all you rockabilly people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first emo ezines on the internet.

They have throusands of interviews from the most independent bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Cheers!

Anonimno kaže...

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

Anonimno kaže...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

Anonimno kaže...

I would like to thank You for being the member of this website. Please allow me to have the chance to express my satisfaction with HostGator web hosting. They have professional and express support and they also offering numerous [url=http://tinyurl.com/hostgator-coupons-tutorial ]Host gator coupons[/url].

I love Hostgator hosting, You will too.

http://www.thehybrid.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=68766

Anonimno kaže...

buying xanax online no prescription 2mg lorazepam vs xanax - buy xanax online cheap

Anonimno kaže...

buy xanax 2mg much 1mg xanax cost - pill report for xanax

Anonimno kaže...

[url=http://monclerjassenjas.org][img]http://monclerjassenjas.org/bmz_cache/a/a329c9e38e2175f873363788544a9c4e.image.232x310.jpg[/img][/url] [url=http://moncler-jackor.org]Moncler[/url] BjjLzr PobKcd [url=http://christianlouboutinpascheronline.net]Christian Louboutin[/url] GfwQvm [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com/canada-goose-montebello-parka-red-billig-canada-goose-oslo-pi-81/][img]http://www.canadagoosetilbudnorge.com/bmz_cache/3/3210f63d2898d3ead7b7fed69a1bf46e.image.232x350.jpg[/img][/url] PdmEtk [url=http://www.true-religionbrandjeans.com]True Religion Jeans[/url] SwoLbd url=http://www.taskaonline.com]Burberry[/url]
KxhZba [url=http://www.hogan-schuhe.net]hogan schuhe[/url] [url=http://www.handtascheonline.com]Chanel[/url]
KjyTcq [url=http://www.taskaonline.com]Mulberry[/url]
[url=http://www.monclerjakkevinter.com]moncler[/url] FqxGbd [url=http://monclerjassenjas.org]Moncler Vest[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt[/url] FohLsa [url=http://moncler-jackor.org]Moncler Jackor[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt sko[/url] OmlKmw [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com]Billig Canada Goose[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan Schuhe[/url] OpcRei [url=http://www.handtascheonline.com/louis-vuitton-louis-vuitton-taschen-handtaschen-10_16.html]Louis Vuitton Taschen[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan[/url] AzdNhw [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com]Canada Goose[/url] LkeNdw

Anonimno kaže...

[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]http://www.chanel-newzealand.com[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel nz[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel nz[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]Moncler Vest outlet[/url]

Anonimno kaže...

[b][url=http://www.uggsbootsoutletnow.com/]www.uggsbootsoutletnow.com[/url][/b] In spite of an extremely substantial selling price, product good quality genuinely stands out. That may be why lots of men and women remaining to Louis Vuitton. Do you know the Louis Vuitton has just commenced a family business enterprise with 6 staff?. These kind of bags is really a phenomenon about lots of the young adults too given that the just cause of may be the desire with regards to fantastic individuality a person example is artists, types amongst other people relating to this type of bags. The particular Louis Vuitton bags are notable for leading stage good quality and also ruggedness. For this reason exceptionally reason folks favor this kind of hand bags..

[b][url=http://www.uggsaustraliastoreshop.com/]uggs australia[/url][/b] But having a webpage is near to critical to make a great deal of funds on the internet. On the other hand, Many people can make the most of AdWords - And so they even have websites to promote their worthwhile details to other folks - Once they make a great deal income working with their unique solutions. Just imagine of it, it isn't going to make sense to not possess a web page, when anyone who revenue on the internet does ;o).

[b][url=http://www.salelouisvuittonbagsus.com/]louis vuitton bags[/url][/b] Look at several of my old posts. The senior members below most likely don't forget the 'New SR Logo' Graphic Design Contest I ran pair a long time again. Rather common. Fantastic relationships with friends as well as a respectful manager assist you really feel extra on top of things of one's position. But no matter how superior issues are at do the job, there is certain to be an upsetting function. What do you so then?.
The easy bit by bit technique of recharging on the internet is to initial sign-up having a webpage as a subscriber of the individual cellular services. Upon authentication of the name and mobile selection you can begin recharging by filling in you telephone number as well as the wished-for amount of money to be recharged. Then you certainly might be required to pick out the charge option by credit score card/debit card or on-line banking.

[b][url=http://www.cheapuggbootssalenow.co.uk/]www.cheapuggbootssalenow.co.uk[/url][/b] Should you be not known together with the contemporary style trend then you definitely may very well be shocked to find out that it not only girls who drop in to the manner planet. A number of well-known vogue industries also deliver footwear for men as well as those for that ladies. When you talk about designer shoes, Prada shoes then do not lost the chances which comes within your way mainly because Prada is often a populous trend business whose brand name of Prada men's shoes are well-liked between shoe-lover..
In case you meet somebody who are able to shift in along with you then it really is wonderful but oftentimes there'll be a good amount of factors why individuals can't move in along with you which will bump you out. They could have a very household which they can not depart. One example is, their mother or father is previous and their sibling is youthful.

Anonimno kaže...

[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]cheap clarisonic coupon[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon outlet[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon online[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon outlet store[/url]
[url=http://www.cclarisoniccoupon.com]clarisonic coupon outlet online[/url]

Anonimno kaže...

Hi, guantanamera121212

Anonimno kaže...

If you're looking for everything a dog lover needs then you can't go past the "Dog Lover's Essentials MegaPack" We highly recommend it:4 ways in which you can show your dog how much you love him - Articles articles Do you have at least one framed photo of your dog somewhere in your house Hades is their "temporary" place of torment until that event happensToday[url=http://fans-chicago.com/]Authentic Brian Urlacher Jersey[/url]
ranging from pharma to food[url=http://officialbroncosroom.com/]Women's Von Miller Jersey[/url]
plenty of industries would be feeling the same pressure that tobacco guys had a decade ago
Celebrity puppy names He also runs Beds For Doggies[url=http://texansfootballstore.com/]Arian Foster Jersey[/url]
which carries a large selection of Dog Beds[url=http://fans-chicago.com/]Julius Peppers Blue Jersey[/url]
Dog Couches[url=http://giantsofficialjersey.com/]Giants Eli Manning Jersey[/url]
and Dog Furniture Customers are customers but they are more hostile than competitors when it comes to the reasons of their doctor visits

Anonimno kaže...

top [url=http://www.001casino.com/]free casino games[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino bonus[/url] autonomous no deposit perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casino
[/url].

Anonimno kaže...

palm warm lights ghd flat iron.
" discount north face jackets sound weak and roaredthe next second when the little devil did not have time to prepare for the seize north face coats ghd a the smooth shoulders teleport disappeare.
oWop does not seem so long ghd flat iron.
8oLtf 2tJyx ghd straightener

Anonimno kaže...

mentioned almost all people pay off his or her lending products timely and also without the need of fees and penalties
A number one debts good cause should expect numerous most people checking out these folks regarding aid finished fast cash advance debts in order to 2x this approach. debts a good cause reveals approximately used this payday, substantial benefit lending options the year 2010. The actual aid organization claims a couple of years before how many individuals using them is minor.
kliknij tutaj i przeczytaj o tym więcej
sprawdź ten adres
kredyty bez bik
pożyczka bez bik gdzie najlepiej
pożyczki gotówkowe bez zaświadczeń o dochodach

http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl

Anonimno kaže...

aVjn ghd
jFjo cheap uggs
uPta michael kors handbags
3mBqv ugg boots sale
4bDre chi straightener
0cJxm michael kors handbags
8bYmb nfl jerseys
5fQuk ghd nz
3lGgg north face outlet
0jKjw ugg online
5nNwv purple ghd straighteners
6pPkf michael kors bags
8hZsi nfl jerseys
2kXdy planchas ghd
6zBex discount uggs

Anonimno kaže...

[url=http://preise-cialis-generika.net/]cialis bestellen[/url] cialis [url=http://prix-cialis-generique.net/]cialis acheter[/url] cialis sans ordonnance [url=http://comprarecialisgenerico40mg.net/]cialis acquisto[/url] costo cialis [url=http://comprarcialisgenerico40mg.net/]comprar cialis[/url] comprar cialis andorra

Anonimno kaže...

top [url=http://finland-online-casino.com/]casinos online[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]online casino[/url] free no set aside bonus at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino online
[/url].

Anonimno kaže...

[url=http://aluejxfttk.com]hqDUulLaNp[/url] , CrjjpV , http://pyfnknfrtw.com

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol withdrawal paws - tramadol addiction more drug_warnings_recalls

Anonimno kaže...

xanax for sale xanax generic . 5 mg - xanax pills ingredients

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol dosage - tramadol 50 mg #20

Anonimno kaže...

alprazolam 0.5mg xanax pill types - xanax bars and drinking

Anonimno kaže...

buy xanax online without prescription effects mixing xanax klonopin - xanax side effects confusion

Anonimno kaže...

generic xanax can u overdose xanax - xanax withdrawal symptoms mayo clinic

Anonimno kaže...

generic xanax street price of 2 mg xanax - blue football xanax effects

Anonimno kaže...

carisoprodol 350 mg carisoprodol recreational drug - carisoprodol soma sun

Anonimno kaže...

generic xanax generic xanax pictures mg - xanax quitting cold turkey

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol hydrochloride get high - buy tramadol online forum

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol dosage premature ejaculation - tramadol withdrawal methadone

Anonimno kaže...

xanax online xanax for anxiety and stress - can xanax and alcohol be mixed

Anonimno kaže...

buy carisoprodol carisoprodol on drug test - carisoprodol 350 mg wiki

Anonimno kaže...

generic xanax buy 1000 xanax - where can i buy xanax in the uk

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol hcl for toothache - long does 50mg tramadol take work

Anonimno kaže...

xanax online xanax side effects pregnant women - order xanax online with mastercard

Anonimno kaže...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg overnight - carisoprodol 350 mg alcohol

Anonimno kaže...

buy tramadol online overdose from tramadol - tramadol drug buyers

Anonimno kaže...

cialis online buy cialis online free shipping - buy cialis online eu

Anonimno kaže...

xanax online generic xanax walmart - xanax more drug_uses

Anonimno kaže...

buy cialis online generic cialis dangers - cheap cialis from us

Anonimno kaže...

buy cialis online buy online cialis 20mg - cialis online usa paypal

Anonimno kaže...

buy cialis online buy cialis cheap - cialis soft tabs reviews

Anonimno kaže...

how to buy cialis superdrug cialis price - buy cialis vancouver

Anonimno kaže...

xanax online effects of 2mg xanax - generic xanax canada

Anonimno kaže...

cialis online cialis 20 mg - cialis ad

Anonimno kaže...

buy cialis online cialis reviews 10mg - cialis online prescription

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol hcl 50 mg espanol - best website buy tramadol

Anonimno kaže...

buy tramadol buy tramadol american express - tramadol 100mg online

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol hcl 100mg er - buy tramadol online safely

Anonimno kaže...

buy tramadol online cheap legal purchase tramadol online - tramadol dosage bluelight

Anonimno kaže...

buy tramadol online reviews tramadol hcl veterinary use - buy tramadol online overnight

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol no prescription fedex - purchase tramadol

Anonimno kaže...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol addiction constipation - tramadol addiction help usa

Anonimno kaže...

buy tramadol online tramadol iv - order tramadol online mastercard

Anonimno kaže...

buy tramadol without a script does tramadol hcl 50 mg get you high - tramadol hcl 50mg tv 58

Anonimno kaže...

buy tramadol online without a prescription purchase tramadol with mastercard - tramadol for dogs uses

Anonimno kaže...

learn how to buy tramdadol tramadol 627 high - buy tramadol hydrochloride online usa

Anonimno kaže...

buy tramadol tramadol for dogs expire - tramadol 100mg injection

Anonimno kaže...

http://landvoicelearning.com/#57594 legal purchase tramadol online - tramadol dosage bluelight

Anonimno kaže...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl street value - tramadol vs vicodin

Anonimno kaže...

http://reidmoody.com/#49853 ativan addiction anxiety - ativan or xanax stronger

Anonimno kaže...

http://reidmoody.com/#51208 ativan generic price - ativan tolerance

Anonimno kaže...

ways to buy ativan online lorazepam 1mg y embarazo - what is lorazepam 1 mg equal to

Anonimno kaže...

ways to buy ativan online lorazepam 1 mg day - ativan side effects erowid

Anonimno kaže...

http://staam.org/#50589 tramadol hcl overdose symptoms - can you buy tramadol in the usa