Den 118 år gamle selskapet, som har produksjonsanlegg i Tyskland, Tsjekkia, Brasil og Canada (Rimowa er for tiden å utvide sin virksomhet i Cambridge, Ont.), er kjent for sin særegne tilfellet skallet bagasjen med blanke riflede sider.

'Dette er mobberen i skolegården,' sa Cundari. 'Det er feil melding. Meldingen i videoen er ikke om hvor god deres produkt er. Det er' Vi skal slå deg opp hvis du prøver å kopiere oss. '

I en pressemelding utstedt tirsdag om en dom den vant nylig i Taiwan, Rimowa postet en link til en video som viser hva det gjør med copycat produkter. Volden, som involverer industriell wrecking utstyr som brukes til å pulverisere en haug med spinkel kofferter, er hilariously over toppen.

Rimowa bagasje tar ingen nåde med copycat produkter

TORONTO Kofferter bli scuffed, riper og revet i løpet av sine reiser. Noen ganger hjulene bryte av.

Men alt som er ingenting sammenlignet med kofferten horror show avslørt i Canada Goose Jakke Ekte Pels Rijcken en video postet av Rimowa, en high end bagasjen produsent basert i Köln, Tyskland.

'Jeg tror budskapet er klart,' sa William O'Brien, en Boston basert advokat som representerer selskapet i Nord-Amerika. 'Vi har en offensiv politikk for å forsvare den helt, og hva vi finner er at, spesielt kommer ut av Kina, det er mange av knock off-produkter.'

Videoen er en del av en ny Rimowa markedsføring markedsføringen, sier han.

Selskapets top of the line Bossa Nova tilfeller selge for rundt US $ 1600 til US $ 1800, sa O'Brien.

Men Aldo Cundari, styreformann og administrerende direktør i Toronto basert Cundari Gruppe markedsføring, avhørt videoen effektivitet.

Canada Goose Jakke Ekte Pels Rijcken

Flere personer har kjøpt det de trodde var en luksus Rimowa koffert og senere sendte den tilbake til selskapet etter et hjul falt av eller håndterer dratt ut 'og vi finner ut at det ikke er en ekte Rimowa, er det en kinesisk kutte ut,' O'Brien sa.