For Ms Shanahan del av appellen til vintage er at tilbudet er begrenset og vil til slutt gå tom. 'Knapphet driver markedet,' sier hun.

'Det er en god forretning å være i,' sier Tyler Schwartz, som co eier Oakville basert jul kitsch forhandler Retro festlig. 'Det er som viser ingen tegn til å vakle.'

Mr. Schwartz er i julen virksomhet året rundt, selge popkulturen tema ferie elementer på sin nettside, men mesteparten av sin virksomhet kommer rundt denne tiden av året, når han åpner sesong steder på Toronto julemarkedet og en Oakville lageret.

I år er hun å se mer pop-kultur tema gensere i år, spesielt 'nerdete' de refererer til ting som internett memes.

Mens den økende interessen har ført til mer konkurranse, sier Schwartz han er av den oppfatning at 'en voksende bølge løfter alle båter.'

Ms Stowe selger også gensere på flere sesong stands i sentrum av Vancouver.

For noen år siden, det så ut som den stygge julen genser kan bare være et forbigående innfall. Men nå, med gensere dukke opp overalt fra firmafester til familiesammenkomster, som trenden er i ferd med å se mye mer som en tradisjon. I år stygge Canada Goose Jakker Til Salgs julen har blitt mer kommersielle enn noensinne, med store forhandlere og selv profesjonelle idrettslag får inn på handlingen. Det er ikke bare de store gutta, men er noen små kanadiske bedrifter også ser store salg fra stygge gensere. For noen år siden, det så ut som den stygge julen genser kan bare være et forbigående innfall. Men nå, med gensere dukke opp overalt fra firmafester til familiesammenkomster, som trenden er i ferd med å se mye mer som en tradisjon. I år stygge julen har blitt mer kommersielle enn noensinne, med store forhandlere og selv profesjonelle idrettslag får inn på handlingen. Det er ikke bare de store gutta, men er noen små kanadiske bedrifter også ser store salg fra stygge gensere.

Mens hun sier stygge julen genser trend var opprinnelig om å finne gensere i sparsommelighet butikker, er at å få hardere.

Siden Mr. Schwartz begynte å selge nye stygge julegensere fem år siden, har salget nesten doblet hvert år, og nådde nesten 10.000 gensere fjor.

'Vi søker over hele landet for dem', sier Maggie Stowe daglig leder ved Bang On T skjorter og brukte House of Vintage, to små Vancouver basert kjeder som har butikker i flere canadiske byer.

Små forhandlere se store salg fra stygge julen genser tradisjon

Nye stygge julen gensere kan være økende i popularitet, men de er bare ikke det samme som de gamle, sier Cat Shanahan, som selger vintage klær online.

På Bang On, som spesialiserer seg på tilpassede t skjorter, selger Ms Stowe nye reproduksjoner sammen vintage gensere.

Han sier at mye av etterspørselen etter stygge gensere er drevet av nostalgi.

'Hver generasjon har lagt noe til jule kanon,' sier Ms Shanahan. 'Dette er vår nye juletradisjon.'

'Jeg har alltid vært å kjøpe virkelig stygge ting helt siden jeg var på high school, som en måte å gjøre opprør mot foreldrene mine ønsker meg til å se fint ut,» sier hun.

Og når det kommer til stygge julen gensere, hun er ikke den eneste jakt etter dem på lager og avhendingsloven.

'Det er tungen i kinnet naturen,' sier han, kombinert med minner om moms og lærere som brukte lignende gensere oppriktig. Han ser det også som en del av en større 'trend kle opp generelt,' sier han. 'Halloween har aldri vært større.'

Canada Goose Jakker Til Salgs

Aj Besler har en lignende ta. 'Det er den ene gangen det er kult å være klebrig,' sier selverklærte 'ivrig bruktbutikk shopper'.

'Jeg har ikke sett mer enn én verdi Village i de siste par årene,' sier Ottawa bosatt.

For det meste, Ms Shanahan, selger mer fasjonable kvinners klær gjennom Aiseirigh Vintage, hennes butikk på e handel Etsy. Hennes mann, Craig Alcantara kjører en annen vintage butikk på området, EmmettBrown, som selger menns elementer, inkludert stygge julen gensere.

'Jeg tror den nye masseproduserte stygge julegensere har helt savnet merke', sier hun. Ikke gjør hun tror kvaliteten er lavere, når det kommer til stygghet, sier hun 'de egentlig utvannet.'

'Jeg tror det er en egen ting,» sier hun. Mens de gamle gensere spille til nostalgi og moro, sier hun nye er mer av en 'fashion ting.'

fjor, gensere var så populære, 'fant vi oss selv å selge ut av dem,» sier hun.

For Ms Besler appellen stygge julen gensere er mer personlig.

Populariteten til stygge julen gensere har hjulpet paret ta sin virksomhet til neste nivå. De planlegger nå å lansere sin egen uavhengige e handel under navnet Vanguard Vintage.

Og det er en som 'har en stor vri på sosiale medier,' sier hun.