Op de vraag of hij nog de burgemeester zou adviseren niet mee te werken met de politie als Ford heeft waardevolle informatie over mensen gebracht in andere onderzoeken, Morris zei: 'Ik betwijfel of hij doet.'

politie heeft besteed duizenden uren het uitvoeren van toezicht op Ford en hebben geen strafrechtelijke aanklachten tegen hem gelegd, zei Morris. Toronto politie woordvoerder Mark Pugash zei woensdag dat het strafrechtelijk onderzoek naar de burgemeester is aan de gang.

het omstreden burgemeester gaf ook toe dat hij woensdag rookte crack cocaïne slechts enkele dagen voordat hij naar rehab, bevestigt dat was de stof in een pijp hij werd gezien met een videobeeld wordt verkregen door de Globe and Mail in. website Gawker melding gemaakt van het bestaan ​​van een video te zien zijn aan de burgemeester te tonen gebruik van de drug.

'Alles wat ik zei, terwijl ik gebruikte ik beledigd veel mensen en alles wat ik kan doen is excuses en zeggen: sorry,' Ford zei CP24 toen hem gevraagd werd of hij zou excuses aan Toronto's 'diverse gemeenschap.'

Ford zou niet verplichten tot aftreden als hij recidieven, zei alleen dat hij het nemen van het een dag per keer.

'Ik denk dat mensen niet de triggers en begeerten te begrijpen,' Ford zei in de live televisie-interview. 'Sommige mensen de schuld geven aan hun werk. Dit is een ziekte die niet deze baan was.'

'Ik heb gisteren niet drinken en ik heb vandaag niet gedronken,' zei hij.

Zijn advocaat, Dennis Morris, bevestigde woensdag dat inderdaad zijn advies aan Ford, omdat het zou zijn om het even welke cliënt.

Ford's stem is niet op de Project reizigers telefoontaps, en als de kroon wilde de burgemeester om te getuigen in die gevallen kon hem dagvaarden, Morris zei.

naam

het gebruik van drugs alvorens Toronto burgemeester

Ford zei dat hij dronken en deed drugs 'al jaren' voordat hij burgemeester werd verkozen.

Op de vraag of iemand met ongecontroleerde cravings is geschikt voor het ambt van burgemeester, Ford drong de baan is niet een van zijn triggers.

Ford loopt voor herverkiezing als burgemeester op 27 oktober.

Ford zei ook dat de ziekte maakt dat mensen zeggen en doen dingen die ze anders niet zouden doen en hij bood een deken verontschuldiging voor het gebruik van etnische laster en het maken van naar verluidt homofobe opmerkingen.

Ford vertelde CBC hij onder de invloed van alcohol is geweest, terwijl op het stadhuis als burgemeester, maar nooit drugs gebruikt daar. Hij was onvermurwbaar dat zijn professionele leven is niet wat gevraagd zijn drugsmisbruik, zegt dat hij werd geboren met een 'chronische ziekte' en hij zal sterven met het.

Hij heeft gezworen om niet langer associëren 'met de criminele element dat is voor de rechter,' maar zei op advies van zijn advocaat dat hij nog steeds niet zal instemmen met een interview met de politie.

Ford keerde terug naar het stadhuis deze week na twee maanden in rehab, pleiten voor een tweede kans. Hij zou niet Mensen Canada Goose Calgary Grafiet Prijs vragen na een emotionele verklaring maandag beantwoorden, maar werd zitten woensdag met een handvol tv-zenders voor een op een interviews.

De drugs die hij gebruikte liep het gamma, zei hij, vertelde televisiestation CP24 dat hij champignons, marihuana had gedaan en 'alles wat je maar kunt bedenken,' maar niet heroïne.

Mensen Canada Goose Calgary Grafiet Prijs

'De ziekte geeft u ongecontroleerde cravings dat niemand het zou begrijpen, tenzij u de ziekte,' zei hij.

Ford werd door vermeende bendeleden op telefoontaps in een politieonderzoek bekend als Project Traveller, zegt de politie in gerechtelijke documenten. Een beruchte foto toont de burgemeester die zich met een man die later werd neergeschoten en gedood, evenals twee andere mannen die beiden later in rekening gebracht werden in dat onderzoek. Voormalig medewerker Alexander Lisi wordt geconfronteerd proef volgend jaar op drugsbezit en heeft een voorlopige hoorzitting gepland op een afpersing kosten in verband met vermeende pogingen om de oorspronkelijke zogenaamde crack video, die raakte uit de Ford-schandaal op te halen.

TORONTO De stress van het runnen van de grootste stad van Canada is niet wat reed Rob Ford middelenmisbruik, zei hij woensdag toe dat hij dronk en het gebruik van drugs, voordat hij werd verkozen als burgemeester van Toronto.

Maar terwijl herhaaldelijk spreekt over zijn ziekte, drong hij woensdag dat hij geen crack verslaafde.

'Iedereen heeft het recht onder onze Charter stil te blijven en als de politie wil mensen te onderzoeken, dat is hun plicht,' zei hij in een interview. 'Mensen hoeven niet mee te werken aan een of andere manier en ik zou niet adviseren iedereen die probeert om een ​​zaak voor de politie toen de politie moet proberen om een ​​zaak te maken op hun eigen.'