Makkelijke hapjes - Recepten van Allrecipes goedkope Canadese gans

Makkelijke hapjes (163)

Op zoek naar makkelijke hapjes voor een feestje? We hebben lekkere recepten voor hapjes, die snel klaar zijn en makkelijk om te maken, zodat je niet te lang in de keuken staat!

Probeer deze recepten

Mozzarellaprikkers met tomaat en basilicum

 
2 beoordelingen
 
20min

Een heerlijk, kleurrijk borrelhapje dat in een handomdraai gemaakt is.

Recept van: MADDIECAT

 

Caprese prikkers

 
1 beoordeling
 
25min

Ben je dol op Caprese salade? Dit hapje is een kleine Caprese salade in elke hap. Erg eenvoudig om te maken en ziet er prachtig uit als je ze serveert op een schaal. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: ALZ

Eenvoudige gevulde eieren

 
8 beoordelingen
 
20min

Een heerlijk hapje voor elke feestelijke gelegenheid.

Recept van: Barbara

Appel en geitenkaas bruschetta

 
7 beoordelingen
 
13min

Als je van zoet en hartig houdt, is dit iets voor jou. Makkelijk te maken en een mooie presentatie.

Recept van: CrdsGrl

Tom's gevulde eieren

 
8 beoordelingen
 
25min

Gevulde eieren zoals mijn oma die vroeger maakte.

Recept van: Tom

Video's voor makkelijke hapjes

 • Gevulde eieren op 3 manieren
 • Caprese prikkers

Gerelateerde artikelen

 • Ei koken

  allrecipes
 • Ideeën voor de Paasbrunch

  allrecipes
 • Hapjes: drie variaties met gerookte zalm

  allrecipes
 • Hoe fileer je een makreel?

  Brandon

Vergelijkbare receptencollecties

Amuse   (51)
Bruschetta   (41)
Gevulde eieren   (36)
ガチョウコート"gridResponsive__module ads" data-ad-defined="false" data-ad-tag="/3865/arnl.search" data-ad-id="FirstRightRectangle" data-ad-position="1" data-ad-isoop="False" data-ad-islaterender="False">
Plaats jouw recept

Favoriete videorecepten

 • Perfecte aardappelgratin
 • Trifle van chocolade en kokos
 • Een koekhuis bouwen
 • Gebraden kalkoen
 • Stoofperen met rode wijngoedkope Canadese gans

canada goose jacket mannen
online verkoop
canada goose chicago
canadá ganso usa
гусиные звонки

Verjaag ongewenste vogels met een Agrilaser

Bird control heeft een zeer geavanceerde laser ontwikkeld om ongewenste vogels te verjagen. De Agrilaser familie bestaat uit een aantal handzame Lasers en zelfs een volautomatische robotlaser. Begonnen in de agrarische sector vandaar de naam Agrilaser. Inmiddels worden de lasers ingezet op vliegvelden,...

Ervaar meer over Agrilaser FILTEREN SLUITEN FILTEREN SLUITEN 4 artikel(en) Sorteer op Toon prijs sorteren op Toon prijs meer informatie Agrilaser Lite Agrilaser 605086-20 Agrilaser Lite € 297,00 Nog 50+ in voorraad Voeg toe aan vergelijking meer informatie Agrilaser Handheld 100 Agrilaser 605087-20 Agrilaser Handheld 100 € 779,00 Nog 100+ in voorraad Voeg toe aan vergelijking meer informatie Agrilaser Handheld 200 Agrilaser 605093-20 Agrilaser Handheld 200 € 1.499,00 Nog 9 in voorraad Voeg toe aan vergelijking meer informatie Agrilaser Handheld 500 Agrilaser 605094-20 Agrilaser Handheld 500 € 2.399,00 Nog 10+ in voorraad Voeg toe aan vergelijking 4 artikel(en) Sorteer op Toon prijs sorteren op Toon prijs

Agrilaser

Bird control heeft een zeer geavanceerde laser ontwikkeld om ongewenste vogels te verjagen. De Agrilaser familie bestaat uit een aantal handzame Lasers en zelfs een volautomatische robotlaser. Begonnen in de agrarische sector vandaar de naam Agrilaser. Inmiddels worden de lasers ingezet op vliegvelden, recreatiegebieden, op gebouwen over de hele wereld. Overal waar overlast is van vogels kan een Agrilaser ingezet worden.

 

Agrilaser handlasers, wat zijn de verschillen?

vergelijking agrilaser

Specificaties Agrilaser modellen

Veelgestelde vragen over vogels verjagen met een agrilaser

Welke vogels zijn te verjagen met de Agrilaser ®?
De Agrilaser heeft de benodigde keurmerken en certificaten om in Europa verkocht te mogen worden en veilig te gebruiken. Er bestaan wel regels en voorschriften die afschrikken van bepaalde (beschermde) diersoorten verbieden. Controleer altijd de lokale wetgeving voor het gebruik van de Agrilaser®.

Mag ik alle vogelsoorten verjagen?
De Agrilaser heeft de benodigde keurmerken en certificaten om in Europa verkocht te mogen worden en veilig te gebruiken. Er bestaan wel regels en voorschriften die afschrikken van bepaalde (beschermde) diersoorten verbieden. Controleer altijd de lokale wetgeving voor het gebruik van de Agrilaser®.

Wennen vogels aan de Agrilaser ®?
Nee, vogels wennen niet aan de Agrilaser. Vogels zien de groene laserstraal als een fysiek object dat hen wil raken. Het enige alternatief om niet geraakt te worden is wegvliegen. Dit is een zelfde reflex wanneer vogels wegvliegen omdat een auto nadert. De Agrilaser® doet een beroep op het overlevingsinstinct van de vogel. In tegenstelling tot conventionele verjagingsmethoden zullen vogels hier niet aan wennen en dus altijd wegvliegen.
 
Hoe lang blijven de vogels weg?
Dit is van veel factoren afhankelijk en we kunnen hierover geen garanties geven. Uit de praktijk weten we, dat na systematisch gebruik van ongeveer vier dagen, de vogels het gebied waar de Agrilaser® wordt gebruikt als onveilig beschouwen en niet terugkeren. Het is echter altijd mogelijk dat een nieuwe groep vogels komen die nooit zijn verjaagd door de Agrilaser®.

Reageert (pluim)vee op de Agrilaser ®?
Nee, paarden, koeien, schapen en pluimvee negeren de laserstraal.

Is de Agrilaser® veilig?
De Agrilaser® is ontwikkeld met veiligheid in gedachte en is getest en gekeurd door de TUV in Duitsland. De laserstraal is een laser klasse 3B laserstraal die vogels of mensen niet schaad. Gebruik de Agrilaser® volgens de veiligheidsvoorschriften zoals in de handleiding staat genoteerd.
 
Wat is het bereik van de Agrilaser ®?
De laserstraal kan dier verjagen op een afstand van 2000 meter bij weersomstandigheden van 15.000 Lux, wat gelijk staat aan bewolking of schemering.

Wat is de levensduur van de batterij?
De Agrilaser® kan twee uur achter elkaar gebruikt worden wanneer de batterijen vol zijn. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de batterijen deze duur beïnvloeden. In de praktijk wordt de Agrilaser® niet continu gebruikt voor twee uur en worden de batterijen wekelijks vervangen.

Hoe is de Agrilaser ® te gebruiken?
Zorg ervoor dat voordat u de Agrilaser® aanzet, deze op de grond wijst en de laserstraal niet kan reflecteren op glanzende voorwerpen. Zet de Agrilaser® aan door op de blauwe knop te drukken en richt de laser tot ongeveer twee meter voor je op de grond. Zorg ervoor dat er geen reflecterende objecten, voertuigen, gebouwen of mensen zijn tussen u en de vogels. Beweeg de laserpunt langzaam over de grond naar de vogels. De Agrilaser® mag niet worden gebruikt als een pistool, d.w.z. mikken en schieten. De Agrilaser® is het meest effectief tijdens zonsopgang en zonsondergang en bij bewolkt, regenachtig of mistig weer.

Heldere weersomstandigheden: zorg ervoor dat u de zon voor u en de vogels hebben de zon achter hen. Anders zullen de vogels het laserlicht niet merken vanwege de felle zon.

Regen: zorg dat de Agrilaser®, en de lens in het bijzonder, niet nat worden door de regen. Na gebruik, afnemen van eventuele regendruppels met een droge doek.

Zit er garantie op de Agrilaser®?

De Agrilaser® heeft een garantietermijn van 12 maanden na de datum van aankoop. In geval van vervanging, zal de garantieperiode van het oorspronkelijke product geldig blijven.

Garantievoorwaarden
De garantie is geldig als de Agrilaser® wordt gebruikt volgens de instructies van de handleiding en voor het doel waarvoor het is ontworpen. De garantie is geldig wanneer een geldige bon wordt getoond met de datum van aankoop, de naam van de dealer en de productnaam. De garantie is ongeldig wanneer:
- Waterschade of schade door vallen of stoten is gevonden.
- Het serienummer is verwijderd.
- Eventuele reparaties zijn uitgevoerd door onbevoegd personeel.
- Eventuele gebreken voorgedaan als gevolg van verkeerd gebruik of gebruik in omgevingen die niet voorgeschreven zijn.
- Het defect te wijten is aan normale slijtage van vervangbare onderdelen, zoals batterijen.

Willem Johan Klantenservice Macrovet DIRECT ADVIES Bel 0222 761770 voor onze Klantenservice image image Mail ons Hulp en advies image Facebook Stel uw vraag NIEUWSBRIEF Meld u aan en maak iedere maand kans op een prijs!

Algemeen

Klantenservice

waarborgen

Beoordelingen

Ontwerp & Realisatie - Restyles.nl Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mail adres in en wij sturen u een nieuw wachtwoord per e-mail.

Inloggen

Log in met uw e-mail adres en wachtwoord  • Ganzen