Photos
Photo de Forby pels nå.
Photo de Forby pels nå.
Photo de Forby pels nå.
Afficher tout
Vidéos
Dyrevernalliansens kommunikasjonsleder Live Kleveland i næring...
384
4
Rever i naturen
1,5 K
52
Noen dyr får et lykkelig liv. De andre er vi her for.
398
6
Tout afficher
Publications
Forby pels nå
9 h

- Det at store designerbrands som Stella McCartney, Armani og nå også Gucci dropper pels sender viktige signaler. Gucci, et av verdens mest populære motehus akkurat nå, definerer pels som umoderne, og jeg er hjertens enig, sier grunnleggeren av Green House, Anja Stang til VIXEN.

Ny app skal gjøre det enklere å handle pelsfritt
– Gucci, et av verdens mest populære motehus akkurat nå, definerer pels som umoderne, og jeg er hjertens enig, sier influencer.
vixen.no
Forby pels nå
23 novembre, à 11:00

Hurra! En ny opinionsundersøkelse viser at flertallet i Norge er imot pels! Hele fire av fem av dem som har en mening om saken svarer at pelsdyroppdrett er galt.

Les mer her: https://www.dyrevern.no/…/pels…/nordmenn-boikotter-ekte-pels

Photo de Forby pels nå.
Afficher tout
Publications
Forby pels nå
23 novembre, à 06:30

Pelsdyrene sviktes igjen! I statsbudsjett for 2018 bevilges to millioner kroner ekstra i støtte til pelsindustrien. Disse pengene skal hjelpe pelsdyroppdretterne med deres nye plan, som er å få plass til flere mink i hvert bur.

Stadig flere land forbyr pelsindustrien. Nå må Norge følge etter!

Photo de Forby pels nå.
Forby pels nå
21 novembre, à 06:34

Tiden er overmoden for et forbud mot pelsdyroppdrett! Følg oss på Forby pels nå hvis du er enig! Jo flere vi er, jo sterkere stemme er vi for dyrene i møte med politikere og myndigheter! Dette handler om levende, sansende dyr som utsettes for ufattelig lidelse.

Photo de Forby pels nå.
Forby pels nå
16 novembre, à 12:30

- Pels anses ikke lenger som et luksusprodukt, men et produkt av dyreplageri. De aller fleste i Norge vet godt at pelsdyroppdrett er dyremishandling, og det er derfor flaut og smakløst å bli assosiert med ekte pels, sier kommunikasjonsrådgiver i Dyrevernalliansen, Kaja Ringnes Efskind.

Er pels moteriktig? - Melk & Honning
To motstridende trender preger pelsindustrien. Hvor er egentlig pels i motebransjen på vei? Er det på vei ut, eller er det mer trendy en noen gang?
melkoghonning.no
Forby pels nå
15 novembre, à 11:30

Julen nærmer seg! Mange har allerede det de trenger. Hva med å strekke ut en hånd til noen av samfunnets svakeste i stedet? Symbolske gavekort finner du i Dyrevernalliansens nettbutikk: https://www.dyrevern.no/butikk

Gaven går til dyrene som trenger det mest, og du får et nydelig symbolsk gavekort å gi i julegave. PS! I nettbutikken vår finner du også flunkende nye til/fra-lapper med nydelige revemotiv!

Gavekort rev
Julegaven til den som har alt! Gi bort en fri revefamilie i julegave, og hjelp dyrene mot en pelsfri fremtid.
dyrevern.no
Forby pels nå
13 novembre, à 13:00

Det nye dyrevelferdsprogrammet for pelsdyr er et spill for galleriet!

- Etter vårt syn er dette en ”grønnvasking” av næringen, og en katastrofe for dyrene, sier Dyrevernalliansens kommunikasjonsrådgiver, Kaja Efskind.

Mer om saken kan du lese her: https://www.nrk.no/…/_-ingen-god-nyhet-for-pelsdyrene-1.137…

Photo de Forby pels nå.
Forby pels nå
13 novembre, à 02:03

Hurra! Dyrevernalliansens nye app ”Pelsfri?” er nå tilgjengelig for iPhone og Android Last den ned gratis her: bit.ly/pelsfri_iphone eller bit.ly/pelsfri_android

Photo de Forby pels nå.
Forby pels nå
9 novembre, à 02:12

Slik skal rever leve

Vous semblez avoir un problème avec la lecture de la vidéo. Si c’est le cas, essayez de redémarrer votre navigateur.
Fermer
Rever i naturen
Publié par Forby pels nå
27 713 visionnages
Forby pels nå
6 novembre, à 22:36

Ny avsløring viser brutal behandling av gås! I tillegg til lidelsene som ligger bak pelskragene, inneholder jakkene fra Canada Goose også gåse- og andedun. Denne videoen er nok et eksempel på hvorfor du aldri burde kjøpe jakker fra dette merket!

NB: Vi advarer om sterke bilder!

Exclusive: Video shows brutal treatment of animals at Canada Goose supplier
Geese at a Manitoba farm that supplies down parka maker were stepped on, grabbed by the neck and shoved into crammed cages.
globalnews.ca
Forby pels nå
6 novembre, à 06:30

Gode tiltak for dyrene i Venstres alternative statsbudsjett! Partiet vil blant annet innføre en frivillig omstillingsstøtte for pelsdyroppdrettere, og samtidig fjerne store deler av statsstøtten som pelsdyrnæringen får i dag! I tillegg vil de reversere regjeringens forslag om å kutte statsstøtten til dyrevernorganisasjoner